30 Nisan 2017 Pazar

Gri Salon Dekorasyonu

Gri Salon Dekorasyonu
Gri salon dekorasyonu zengin bir görünüm isteyenler için avantajlı bir seçimdir. Çünkü bir salonu tarz gösteren modellerin yanında renklerdir. Kimisi en pahalı parçaları kullanır yine de gereken şıklığı sergileyemez. Kimi çok az parça kullanarak son derece şık bir salon stili sergileyebilir. Şaşalı modeller gösterişli durur ama sade modeller her zaman daha şık görünür. Bu şıklığı gri tonlarıyla daha da arttırabilirsiniz. Seçmeniz gereken modelleri ayrıntılarıyla aşağıdan takip edebilirsiniz.
Minimal Ev Dekorasyonu
Retro Tarzı Salon Dekorasyonu


Mi


Gri Tonlarıyla Şık Bir Salon
Salonunuzun gri tonlarında dekore edilmesi için işe koltuklardan başlayabilirsiniz. Gri salon dekorasyonu için gri koltuk takımları seçmeniz gerekir. Ya da beyaz koltuklar seçip diğer aksesuar ve eşyaları gri tonunda tercih ederek gri beyaz bir salon döşeyebilirsiniz. Bu stil genelde modern salon dekorasyonlarında beğeni toplayan ve büyük ilgi gören bir stildir. Koltuklarınızı grinin açık tonunda seçerek oda ya da salonunuzun daha ferah görünmesini sağlayabilirsiniz. Küçük bir salon ise köşe takımı salonunuz büyük ise koltuk takımı seçebilirsiniz. Halınız koltuklarınızdan bir ton daha açık ya da koyu olmalıdır. Aynı renk seçerseniz gri boğucu bir renk olabilir. Beyaz salon dekorasyonunda bütün eşyaları beyaz seçebilirsiniz ama gri dekorasyonda daha itinalı davranmalısınız.
Perdeleriniz koyu renk ve sade olabilir. Beyaz, kahve ya da pembe tonlarında perdeler seçebilirsiniz. Perdeleriniz kırlentlerle uyumlu olursa salonunuz daha şık ve hareketli görünecektir.

Gri Salon Stilinde Aksesuar Seçimi
Genel olarak oturmak için salonu kullanacaksanız sade bir salon tasarlayabilirsiniz. Ama ayrıca oturma odanız varsa ve salonunuz daha şık olsun istiyorsanız aksesuar seçimine ağırlık vermelisiniz. Bol ışıltılı bir salon için her boy mumluklar ve metal vazo ve aksesuarlar son derece önemlidir. Yine metal detaylı aynalardan bolca kullanabilirsiniz. Metal konsollar, sehpa üstü aksesuarlar ile göz kamaştırıcı bir salon dekore edebilirsiniz. Görünce içinizin açılacağı ve ışıl ışıl bir salon için aydınlatmaya ve mumluklara ağırlık vermelisiniz.

Parçaları uygun şekilde birleştirdiğinizde gri salon dekorasyonunun ne kadar doğru bir seçim olduğunu göreceksiniz. Hem fark yaratmak hem de içinize sinecek bir salona sahip olmak için doğru parçaları doğru şekilde bir araya getirmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder