19 Aralık 2017 Salı

Parmak Soketi Nedir? Ne İçin Kullanılır?


Parmak soketi nedir? Merhabaa...
 Bugün üzerinde hiç yazılmamış bir konu bulma çabalarımda Everest’te tırmanırken yine tembelleğimin kurbanı olmamın dışında yeni bir konuyla geliyorum. Sizlere teknoloji kategorisinde yeni bir telefon aksesuarını tanıtmaya karar verdim. Bu ürün amazon’da ilk 5’e girerek en çok satılanlar arasında yer alan popsocket adıyla bilinen yeni bir telefon aksesuarı. Neymiş, ne değilmiş, ne işe yararmış gibi pek çok sorunun da en net cevaplarını hazırladım.
popsocket
parmak soketi

Parmak Soketi Niçin Kullanılır?
Parmak soketi ya da yaygın adıyla popsocket denen bu ürün bildiğimiz telefon aksesuarlarından bir tanesi. Ama onun da kendine göre faydalı ve kullanışlı yönleri var. Bir çeşit telefon tutucu özelliği taşıyan bu minik düğme görünümlü aksesuarlar 2014 yılında sadece kulaklık için satışa sunulmuştu. Şu anda ise son ayların en çok satanları arasında yer alıyor ve daha fazla işleve sahip. İşlevinin yanında renkleri, desenleri ve şekliyle de büyük ilgi topluyor. Tam olarak:
ü  Telefonunun elinizden düşmesini önleme
ü  Film izlerken kolayca stand oluşturmanızı sağlama
ü  Selfie yani özçekim sırasında rahat bir duruş almanızı sağlama
ü  Bir çeşit oyun konsolu vazifesi görme gibi işlevleri var.
 Bu minik ama işlevi büyük diyebileceğimiz renkli aksesuarları sıkça görmeye başlamışsınızdır. Her zevke ve renge uygun tasarımları bulunan parmak soketi özel tasarım fırsatı da sunuyor. Şirketin sitesinden kendi zevkinize uygun tasarımlar yapabiliyorsunuz. Mevcut seçenekler arasından en beğendiğinizi de alabilirsiniz. Çiçek desenli, çizgi film karakterli, çeşitli sembol, renk ve desenlerin bulunduğu bu soketlerden kendi zevkinize uygun olanları rahatça seçebiliyorsunuz.
popsocket
parmak soketi

Parmak Soketinin Kullanımı Hakkında
Parmak soketi ya da popsocket dediğimiz bu ürünü nasıl kullanacağınıza gelince… Kullanım bakımından hiç de yabancı olmadığımız özellikte üretilmiş. İşte özellikleri:
Akordion görünümlü yapı: Parmak soketinin akordion yapısı sayesinde dilediğiniz gibi kapatıp tekrar açabiliyorsunuz. Film izlerken ya da selfie çekerken dışarı çıkarıp istediğiniz zaman indirebiliyorsunuz. Telefonu tutarken sürekli dışarda kullanabilirsiniz.
Kendinden yapışkanlı olması: Kendinden yapışkanlı olan bu ürünün telefona yapışması da üzerindeki ambalajı çıkarıp takmak şeklinde gerçekleşiyor.
Kolay tutulabilir olması: Telefonu elinizden düşürmeden kullanmaya yarıyor.

Bu konuda en net ve en bilgilendirici yazıyı hazırlamaya çalıştım. 
Dileyen akıma ayak uydurmak için, dileyen işlevine bakarak, dileyen meraktan bu parmak soketi ya da popsocket adıyla bilinen aksesuarlardan alıp kullanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder