17 Mart 2019 Pazar

RUH EŞİM RUHLAR ALEMİNDE Mİ KALDI?


Ruh Eşim Ruhlar Âleminde mi Kaldı?
Merhaba,
Buradan ruh eşlerinize seslenmek ister misiniz? Şu an dünyanın neresinde olduğunu merak ediyor olmalısınız. Ne iş yapıyor, kiminle birlikte ve nerede yaşıyor? Nasıl biri? Tüm bu soruların cevaplarını ararken acaba abartıyor muyum, dediğiniz de oluyor mu? Bence bazı vakitler kendinizi fazla hayalperest de buluyorsunuz. Herkes sıradan eşler bulurken ben nelerle uğraşıyorum, dediğiniz oluyordur. Haydi, hep birlikte bir yolculuğa çıkalım.
ruh eşini bulmanın yolları
ruh eşim ruhlar aleminde mi kaldı

O, Şu An Nerede?
Herkes yuvarlanıp bir yerlere akarken ben niye masal kitaplarındaki mucizeleri bekliyorum? Öyle ya herkesle benzer bir çevrede yetişmene rağmen herkesten farklı beklentilere sahipsin. Yanlış seçimler veya uzun bekleyişler… Her biri ayrı bir yılgınlık olarak ekleniyor heybene. Bir zaman geliyor ki kendine yetecek duruma gelmişsin ve artık yalnızlıktan şikâyet etmiyorsun. Çünkü o, beklediğin kişi seni kalabalıklaştıracak tek çare değildir artık. Bu yüzden beklemeye değer biri olsun istiyorsun. Hayatta başka başka kulvarlara yuvarlanmışsındır. Bakış açın değişmiştir. En boş vakitlerde bile dolu dolu yaşıyorsundur hayatı. Ama arada bir “Nerede bu ruh eşim?” demeyi ihmal etmiyorsundur. "Ruh eşim ruhlar âleminde mi kaldı acaba?"dediğin oldu mu?
Şimdi çok çarpıcı bir bilgiyi size aktaracağım:”Ruh eşin senin o anki gelişimin ve değişimin ölçüsündeki kişidir.”diyor uzmanlar. Bu bilgi ışığında her dönemde karşına çıkan farklı ruh eşleri olabilir, deniyor. Ama ben hayat arkadaşınız olarak baktığım için o, bir kişidir; diyorum. Yukarıdaki bilgiye çok da itibar etmiyorum. Çünkü kendinizi gerçekleştirme sürecinizde karşınıza çıkan kişiler bir nevi sınavınız olacak, sizi büyütecek kişilerdir. Ruh eşleriniz değildir. Ruh eşi kendi gerçekliğinize ulaştığınızda karşınıza çıkan kişidir. Bir de bazı özellikleri taşıması gerekir. O özellikler neler mi?
İşte Ruh Eşinizin Kim Olduğunu Anlamanın Yolları
Aşağıdaki maddeleri yaşıyorsanız ruh eşinizle birliktesiniz demektir. Yok, o böyle biri değil diyorsanız henüz doğru kişiyle karşılaşmamışsınızdır. Ruh eşinizi bulduğunuzda size aşağıdaki sinyalleri verecek.
ü Onun yanında farklı görünme çabanız yoktur. Ona kendinizi beğendirmek için farklı biri gibi görünmeye çalışmazsınız. Sanki hep tanıyor gibisinizdir.
ü Onu her hâliyle seversiniz, sizin gibi düşünmediğinde hatta kıyasıya eleştirdiğinizde sevginizden bir gram eksilmez. Ama o, kendisine söylemediğiniz sürece bunları bilmez. Tartıştığınızda, kızdığınızda sevmediğinizi düşünebilir. Hâlbuki duruşunuzu kaybetmeden sevebilmeniz doğru kişi olduğunun göstergesidir. Aynı zamanda sizin kendinizi gösterme, birey olarak var olabilme şansınızı doğuran kişidir.
ü Tam gitti dediğinizde farklı bir şekilde çıkar karşınıza, bitti dediğiniz yerde yeniden başlar.
ü O güne kadar sabırsızlıktan deliye döndüğünüz birçok duruma tahammül edebilir hâle gelirsiniz.
ü Onu kaybetmekten korkmazsınız. Çünkü severken kişilik kazanmış, kendiniz olmanın lüksünü yaşamışsınızdir. Sizi terk etme ihtimali canınızı acıtsa da buna dayanma gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Dedim ya o sizin kendi içinizde yeniden dirilişinizin mimarıdır. Aslında dirilişinize sebep olan kişidir. Asıl mimar sizsiniz. Hatta sizi yaradandır.
ü Onunla zihniniz daha çok çalışır, daha güzel işler başarırsınız. Onsuz da başarırsınız tabi ama yemeğin tadı tuzu gibi, baharatı gibi hep bir şeyler eksik kalır. Enerjiniz eksilir, yaşama amacınızı yitirmiş gibi hissedersiniz. Ta ki onu unutmayı göze alana kadar.
ü Her şeyiyle gerçek bir dünyanın içindesinizdir. Farklı biri olma veya farklı görünme çabalarından uzaksınızdır. Sizi olduğunuz gibi sevecek siz de bu konuda şüphe taşımayacaksınızdır.
ü Onu başka biri gibi değil de sizin bedeninizde ve kalbinizde biri gibi seversiniz. Tamamen bütünleşmişsinizdir. Her an her yerde onu hissedersiniz. Uzakta bile olsa hep sizinledir ve bu uzaklığa sabredecek gücünüz vardır. Sizin için ayrılık yoktur.
ü Neredesin, kiminlesin, tartışmaları pek yaşanmaz. Yaşanmamalı. Çiftler gittikleri her yerde farkında olsalar da olmasalar da kalpleri birdir. Yalnızca kalpleri mi? Tüm hücreleri ile bir bütünü temsil ederler.
ü Telepatik bağları vardır. İster istemez kurulan bir bağdır bu. Zahmetsizce enerji akışı sağlanır.
ü Konuşmadan uzun süre kalabilirler. Birbirlerinin gözlerine uzun süre bakmaktan rahatsız olmazlar. Tam tersi mutluluk duyarlar. Sevgileri tazelenir ve güçlenir.
ü Birlikte vakit geçirirken daha çok manevi anılar biriktirmeye çalışırlar. Para harcama, alışveriş yapma veya yemek yemenin dışında daha kalıcı anılar biriktirirler. Anda kalmaya önem verirler.
Aslında bu liste daha da uzatılabilir. Hatta her cümleden yeni anlamlar da çıkartılabilir. Ama özetle ve muhtemelen ruh eşiniz yukarıdaki gibi biri olmalıdır.
Merak etmeyin, ruh eşiniz ruhlar âleminde falan kalmadı. O da şu an sizin gibi fani dünyada yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Yalnızca sizin onun ruh denkliğine ulaşmanızı bekliyor.
                                                                        #yazargbiyim
                                                                        #makaleseç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder